09. Depression/Ångest

Vad håller jag på med?

2011-02-07 09:28 #0 av: Ketang

Jag trivs på min arbetsträning, tycker det är skönt att komma hemifrån och när jag är hemma har jag bara ångest för att jag inte får något gjort. ÄNDÅ skolkar jag så fort det tar emot. I dag har jag tandläkartid 8.40 och kännde att jag inte "orkade" åka 3mil enkel resa för att arbetsträna 2timmar efter det. Så nu har jag ångest för att jag ringde och sa att dottern är sjuk så jag får vara hemma!

Jag vill verkligen komma ut i jobb igen, men hur jag än gör så känner jag mig arbetsskygg och vill bara där ifrån hela tiden!

Anmäl
2011-02-07 22:43 #1 av: Hawknestgrove

har du varit borta en lägre tid, så  tar det tid att komma igen. det är därför det heter arbetsträning.....Du har väl en handledare? Tala med den om  din känsla och ofrivilliga ovilja

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2011-02-08 11:06 #2 av: Ketang

Jag har pratat med min handläggare, men han förstår inte. Det är jätte svårt att få honom att ens förstå att han inte kan gå så fort fram som han redan nu gör. Han planerar ju att jag ska vara uppe i heltid till sommaren... Och det ger mig verkligen panik nu.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.