06. Behandling/Medicin

Hur kan det bli så?

2010-10-12 23:24 #0 av: [YlvaP]

I fredags åkte vi till Sverige och jag glömde min medicin hemma. Så i två dagar åt jag inte mina mediciner. Tog dom heller inte när jag kom hem utan dagen efter. Blev jätteillamående av Concertan så jag bestämde mig för att inte fortsätta med dom.

Samtidigt så blev jag deprimerad och känslig och stötte bort min man. Vill flytta eller göra som den unga mannen igår. Hur kan det gå så fort? Två dagar utan antidepp borde ju inte vara några problem eller?

Jag har dessutom för ca 5 dagar sen slutat med Risperidon för att kolla om det är dom som styr mina tankar.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2010-10-13 01:25 #1 av: Zaphix

Bieffekter av medicinen, utsättningsymptom.. Finns anledningar varför man inte ska sluta rakt av med mediciner, antidepp mixtrar ju med hjärnan, slutar man rakt av så är det inte så konstigt att hjärnan reagerar konstigt. Tar man snabbt ifrån kroppen det man tillsatt den med länge mår den inte så bra, utsättningssymptom.

Går jag en dag utan nån av mina mediciner, speciellt lyrican som jag inte kan vara utan en halv dag ens, så mår jag kasst och kroppen reagerar annorlunda.

Anmäl
2010-10-13 10:05 #2 av: [YlvaP]

Ja det är sant. Skall inte glömma den någon mer gång.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2010-10-13 11:41 #3 av: freudiana

Oj! Det är inte alls bra att sluta tvärt med antidepressiv medicin!  Jag får huvudvärk, yrsel, illamående mm om jag glömmer ta min medicin en dag bara.

Ta hand om dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.