Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
04. Personliga berättelser

Orkar inte längre...

2010-05-05 21:52 #0 av: NaimaG

skriver det här också

Sedan den dagen polisen bröt sig in i mitt hus och körde mig till akuten har samtliga grannar tagit avstånd från mig och rycktet har nu nått mig om att jag är kriminel och blivit arresterad fast det inte var utav den anledningen polisen kom utan för att jag fick ett raseriutbrott som gick överstyr, därav också min inläggning på tvångsvården.

Grannen bredvid mig som vi tidigare pratat lite med hyser skam så snart de ser mig lika så gör alla andra grannar runtomkring utom två av mina vänner som själva har AS och vet hur det kan vara.

I detta område är jag inget annat än en odåga, en idiot, djurplågare och nu också kriminel och då till saken, ingen och nu menar jag också ingen (utom mina två vänner) känner mig i detta område utan dem går på vad dem ser.

Jag har bott i detta område i 3 år och aldrig lärt känna någon. Från första början blev jag hatad som ny i området, sedan blev jag klassad som problemfall när jag tvingades anmäla dåvarande granne som bodde bredvid mig för deras festar var och varannan dag med skyhög volym. De blev vräkta efter 1,5 år, flyttade och efter 6 månader hade lugnet lagt sig och grannarna accepterade mig. Sedan skaffade vi Ludde, våran underbara hund och då dök ryktet upp om att han är aggressiv trots att han inte är det, det ryktet håller i sig till och från och kan avta ibland men också komma tillbaka. Nu har också rycktet om att jag skulle vara kriminel satt igång sedan 2 månader tillbaka.

Under dessa 3 år har jag inte lärt käna en enda jäkel i detta område och valt att inte göra det. Det finns ingen som helst respekt för handikappade i detta område, nu vet de ju inte om att jag har mentala funktionshinder och skulle de veta det så skulle de spridda något dåligt rykte om det istället.

I början som vi flyttade hit så kasstade dem sten på vårat fönster, skicka smällare upp på balkongen, sparka på våran dörr. Givetvis blev allt anmält, kvartersvärden inkallad och även ordförande från föreningen kom hit. Sedan dess har inget sådant hänt.

Jag vet inte vad jag skall göra och jag vet inte äns vad jag har gjort mot alla grannar. Flytta är heller inget alternativ dels för hunden men också för jag trivs i området men inte med en del personer och det är drygt 6 familjer i min närhet som är helt borta i huvudet och kör med detta rykte, inte bara i detta område men även bort mot grannområdena ja snart lär väll hela jävla Umeå tro sig veta något.

Jag orkar snart inte längre, varför just jag? Min man är de hur snälla som helst mot och hatar honom inte på något sätt men mig. Jag är någon jävla slagpåse i deras ögon och det är ju svårt att inte ta åt sig specielt inte när två av familjerna bor på andra sidan trottoaren och står och råglor på mig varje gång jag går ut eller kommer hem.

Vad fasen gör man...

Anmäl
2010-05-06 14:28 #1 av: [Tassy]

Nej men fy f*n! Skrikandes Jag finner inga ord, men raseriet sjuder! Såhär får det bara inte gå till! Skrikandes


Anmäl
2010-05-06 22:42 #2 av: NaimaG

Unforunatly it's my life...

Anmäl
2010-05-07 16:24 #3 av: rolnor

Beklagar verkligen, under min uppäxt var våran familj ochså hackkyklingar i området, helt utan anledning, tror att en viss typ av människor kan lukta sej till sårbara individer och projicera en massa hat på dom, ta nazismen och judarna t.ex. Ett jävla skit...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.