08. Bipolär sjukdom/Manodepression

Vara uppåt fast ändå neråt

2010-01-10 21:55 #0 av: [YlvaP]

Just nu är det bara en amssa energi som sprudlar och jag springer runt och busar med barnen som en annan femåring. Jag har hur mycket energi som helst och jag är väldigt irriterad och allt går så långsamt osv.

Men samtidigt så är jag låg i mitt tankesätt och jag hatar mig själv och vill ej helst finnas kvar för jag är en värdelös mamma och min familj förtjänar någon bättre än mig.

Varför blir man så?

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2010-01-12 00:13 #1 av: Froddel

Jadu Ylva, känner igen det därObestämd

Det är väl nån blandad kompott/fas i vår diagnos kan jag tro...

Anmäl
2010-01-12 09:29 #2 av: [YlvaP]

Ja det är det säkert men inte speciell trevlig fas iaf.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2010-01-18 13:36 #3 av: Froddel

Näe, håller med fullständigt. Tycker det är lättare att hantera om man antingen är uppåt ELLER neråt. Då "vet" man iaf vad som händer. Fast på något konstigt sätt, trots att det är depressionerna som dominerar hos mig och är sjukt plågsamma så är det ändå de perioderna som är tryggastObestämd Dom är jag så pass van vid och jag vet vad som händer. Uppåtperioderna kommer mer sällan, dock oftare än vad det gjorde förr, men det är fortfarande svårt att greppa då det skenar iväg så fort. "Mixen" gör att jag blir totalt vilsen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.