31. I Media

Professor till Samhall

2009-12-17 18:15 #0 av: David

Ibland blir man lite mörkrädd för hur Försäkringskassan tolkar lagarna, när en deltidssjukskriven professor blir rekommenderad att säga upp sig för att prova att arbeta heltid på Samhall.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=319034

Något är väl ändå grymt fel? Och med lagändringarna nu så ska det här inte behöva hända om inte Försäkringskassan sitter och faktiskt jävlas med vanligt folk.

// David

Ett hem utan katt är bara ett hus...

Anmäl
2009-12-17 18:36 #1 av: Aviendha

Hon jobbar 75% på ett jobb hon trivs med, ett jobb som dessutom låter henne själv styra och ställa så att det passar henne, vilket troligtvis gör att hon klarar 75% och inte mindre. Och vem vinner på om hon sitter på samhall på 100%? Inte en kotte. För det fixar hon inte, där finns inte den flexibilitet som får hennes jobb at fungera såpass som det gör idag. Och vart hanmar hon då?

Nej, Förnedringskassan är t* m*g f*n du**a i huvudet!

Anmäl
2009-12-17 18:38 #2 av: David

Summan av det hela blir att hon troligtvis blir heltidssjukskriven och får ett mycket sämre självförtroende, Samhall i all ära, men det finns en viss skillnad i att tillverka pärmar än hennes nuvarande arbete.

Jag börjar misstänka att alla handläggare på Försäkringskassan är avlönade av sossarnas valkampanj.

// David

Ett hem utan katt är bara ett hus...

Anmäl
2009-12-17 18:41 #3 av: Aviendha

Jupp. Hon rasar, kostar samhället pengar och viktigast av allt; hon mår inte alls bra. "Rätt man på rätt plats." Det finns en poäng i det uttrycket.. Hon är välutbildad och jobbar inom det och det fungerar. Varför ta det ifrån henne när det är uppenbart att hon tycker om det och att det är tack vare jobbet hon har nu som hon kan arbeta såpass mkt som hon gör?

Anmäl
2009-12-17 20:15 #4 av: Hawknestgrove

och dagens Samhall består i alla fall här i Strömstad enbart av städning.......

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.