Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
09. Depression/Ångest

Ångest, ångest..

2009-11-23 15:39 #0 av: [LucyInTheSky]

MIna problem känns så fåniga.. Det känns som om jag nu skulle prata med någon igen så känns det inte som om jag är tillräkligt dålig.

Jag har fått en jobbcoach, jag såg väl inte fram i mot det jätte mycket men blev posetivt överaskad. Men allt blev pannkaka..

Jag har fått en praktik på tvingad på mig och jag ville verkligen inte praktisera, jag ville vara med på jobbcoach möterna i stället.. Men jag bet i hop och tog mig till praktiken på måndagen.. Sen när jag kommer hem mår jag förskräckligt.. Jag trodde först det var ångesten som tagit tag i mig men det var influensan.. Feber, ledvärk, hosta och huvudvärk.. Idag är första feberfri dagen.. Varit sjuk en hel vecka.

Pratade med läkare idag och fick sjukskrivning till på onsdag för att få vila upp mig efter detta. Men nu är ångesten att gå tillbaka till praktiken ännu värre. Jag vill inte och just nu känns det som jag kunde göra allt för att slippa..

Sen har jag och min arbetsförmedlare bråkat lite om frågan "om man får praktisera i december?" jag är stenhårt säker på att det får man inte så jag har kollat med handels och jag har rätt.. Nu vägrar han svara på varken mail eller telefon så jag är såå förvirrad.. Vill inte bli av med min ersättning för att jag inte går på praktiken i december men jag tänker då inte gå mot fackets regler..

Just nu har jag bara sån ångest och ont i magen..

 

Anmäl
2009-11-24 00:50 #1 av: Hawknestgrove

Ta hjälp av facket då. OCh svarar han inte, så gå upp personligen

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.