06. Behandling/Medicin

Måste man alltid söka läkarvård?

2009-11-16 20:31 #0 av: [YlvaP]

Jag har i helgen ätit smärtstillande medlet Tramal och jag äter dessutom Optipar som är ett ssri-preprat. Läkaren som jag mejlade till i fredags svarade idag att effekten inte är så bra plus att man kan drabbas av Serotonergt syndrom. Jag har sedan igår känt mig konstig i huvudet och illamående och knasig i magen. Seg i kroppen och trött har jag också varit. Vet inte om jag hade feber men jag hade svettningar och kände mig varm.

I den havlfärdiga artikel som jag länkade till står att man måste söka läkarvård. Men jag vågar inte ringa och fråga om jag måste komma in för en undersökning.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2009-11-16 21:55 #1 av: impish

Oj. Ja, du borde kanske åtminstone ringa sjukvårdsupplysningen och berätta om dina symtom. De lär veta om du behöver åka in eller inte. Hoppas det inte är så allvarligt dock!

Anmäl
2009-11-17 09:29 #2 av: [YlvaP]

Jag ringde inte igår utan jag chansade och lägga mig i sängs. Jag mår bättre idag så vi får hoppas att det inte var så allvarligt.

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.