Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
32. Positiva/Negativa

Just nu känns inget bra...

2009-09-12 00:15 #0 av: snurro89

Fick just reda, på sanningen nathalie (tjejen jag hatar) är tillsammans med killen jag älskar (adam) så de är bara hejdå till, min dumma äckliga förhoppning om att det skulle bli jag och adam, jag är ju fan dum i huvudet! hur kunde jag tro det? Jag, är ju så jävla äcklig, ingen kan villja ha mig.

Anmäl
2009-09-12 00:37 #1 av: LenaR

Snurro, så du säger! Gråter

Det är plågsamt att få sitt hjärta krossat. Och svårt att tro att det kommer fler chanser till kärlek!

Men det gör det!

Kärleken ser inte alltid ut som man tror heller.

Du är jättefin, Snurro, och du kommer att bli lyckligt kär förr eller senare.

Kram på dej!
Lena

Anmäl
2009-09-13 00:53 #2 av: JohannaEkroth

*vet*

 

Jo, livet är surt.  Det räcker inte att man inte är som andra.... Man ska vara olyckligt kär också. Jo då, jag har varit där. Dennis hette han. Jag blev kär när jag precis hade börjat i 7:an och glömde honom inte förrän han hade... hmm... Ärligt talat vet jag vart han bor och jobbar med idag... Skäms Jag är ablolut inte kär i honom idag. De känslorna släppte helt någongång då han hade gått ut gymnasiet.

Jag vet inte. Numera kan han nog vara som idol för mig, en förebild. Han hade/har nämligen det livet jag aldrig kommer att få. Jag gick teknisk och läste tyska på gymnasiet bara för att han gjorde det. Det är nog hans förtjänst att jag överhuvudtaget gick till skolan i 7-9 samt 1 ring-2 ring. Sedan slutade han då han var ett år äldre än mig och mina betyg plus närvaron dalade. Jag var en mycket sårbar och vilsen själ och är det fortfarande.

Jag slutade aldrig hoppas att det skulle bli han och jag och jag blev givetvis sotis på de tjejer som var tillsammans med honom.

Jag tror att jag började tänka elaka tankar om honom för att försöka glömma honom.

 

Vet inte om min text är så mycket stöd. Ville bara att du ska veta att du inte är ensam om att tycka så. Och så tänker säkert du, som har sett foton på mig, att hur fan kan du sitta här och prata om att vara olyckligt kär. Men du, du skulle ha sett vilka fula tänder jag hade under min uppväxt (från klass 1 till 1 ring) Jag hade så fula tänder så ingen ville vara kompis med mig. Det du! Tungan ute 

Jag slår vad om att du inte på något sätt är äcklig. Vad får dig att tycka det?

*kram* ^^

 

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.