Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
04. Personliga berättelser

Bara skriva av mig

2011-04-01 17:53 #0 av: Anonym

Hej alla!

Detta kanske inte är rätt sida men jag behöver lite perspektiv utifrån. Jag är kär i en av mina bästa vänner, han är även kär i mig. Jag är nybliven singel och han vill därför att jag ska testa på singellivet eftersom jag aldrig gjort det. Den här killen är dock lite av en player eller hur man ska säga, han älskar singellivet och har gärna sex med många av sina tjejvänner och andra tjejer. Det tär på mig, jag vet inte om jag klarar av att tänka tankar som "han kanske har sex med någon annan nu" eftersom han faktiskt har varit otrogen förr, en hämnd för att hans förra ex var otrogen mot honom. Hänger ni med? Är jag löjlig som är orolig för det här? Vissa av mina vänner säger att han kan ändra sig för min skull eftersom jag kanske är den tjejen som är rätt för honom.. Hur tänker ni i allt det här?

Anmäl
2011-04-02 09:04 #1 av: Aviendha

Att vara otrogen som hämnd känns ju som ett ganska omoget beteende, men vi alla växer väl upp någon gång och precis som dina vänner säger så kan han ändra sig. Jag vet mer än en person som man skulle kunnat beskriva som players som man trodde skulle vara singlar för evigt men som hittade sin kärlek och lade om helt och hållet.

Jag förstår att du kan vara orolig, det är lätt hänt när det är känslor inblandat men om ni bestämmer er för att gå vidare tillsammans så kommer ni väl på något vis definiera er relation och förhoppningsvis kan du släppa oron då, när det är "fastslaget" att det är ni två. Det är nog ganska viktigt för att ni ska må bra i ett förhållande med. Det ligger något i det där slitna gamla uttrycket "bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig älskat alls", dvs. låt inte sådana saker stoppa det du tror att du skulle må bra av. Det finns inga garantier för att han kommer uppfylla dina farhågor, det kan ju faktiskt bli helt underbart :)

Anmäl
2011-04-02 16:58 #2 av: Kalendula

Jag hade slutat att tänka på honom på annat sätt än en kompis faktiskt.

Uppskattar att bli tilltalad "Kalendula" när man svarar mig på inlägg.

"If you kill all my demons, maybe all my angels will die to. If you kill all my angels, my demons will survive"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.