15. Stress/Tvångstankar

hypokondriker av biverkningar

2012-12-26 16:32 #0 av: Sarlish

Det är helt hemskt alltså,jag har provat många psykpiller.och jag tittar ju i biverkningslistan.det är värsta jag varit med om.så går man och känner efter dem.nu har jag ingen medicin.vill aldrig ha nån psykpiller mer.jag ska istället gå på hälsoundersökning.för jag har haft b12 brist.o de ska kolla lite annat med.det är väl inte fel och göra det.Jag är så rädd för pillerna gjort mig sjuk i min kropp.jag menar alla biverkningarna som där stod.har kroppen fått en annan funktion?detta tar upp all min oro.jag känner ju inte igen mig själv mer.va ska man göra få ro i sin själ.?

Anmäl
2012-12-27 10:35 #1 av: Maria

Nu är det ju så att alla biverkningar måste rapporteras. I de flesta fall så är det bara några procent som får de olika biverkningarna. Man brukar dessutom inte få många utan kanske ett fåtal.

Tittar man i Fass så står det en på hundra, en på tusen osv.

De vanligare biverkningarna brukar dessutom gå över efter en tids användande.

Hypokondri är en sjukdom i sig och det kan vara nog så plågsamt att oroa sig.

Bra att du ska göra en hälsoundersökning. Försök att ta upp detta att du är orolig för din hälsa och medicinerna du ätit.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.