09. Depression/Ångest

Hur dö? Vill inget hellre än att dö

2013-10-31 11:03 #0 av: [Etteiluj]

Vill bara dö, vill bara försvinna och slippa allt lidande
Vilket sätt är bästa sättet ta livet av sig på ? Minst smärta..

Anmäl
2013-10-31 11:05 #1 av: Calcifer

Ingen här kommer ge dig råd på hur du bäst ska ta livet av dig - och det är för att ingen här vill att du ska ta det steget. Berätta hellre vad det är som får dig att känna så - här i tråden eller privat till mig om du vill. Om du berättar vart du bor kan jag hjälpa dig att ta reda på krisnummer du kan ringa eller annan kontakt du kan få.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2013-10-31 11:10 #2 av: Zabbio

Du löser inget genom att dö. Du kommer bara återfödas till samma skit igen och behöva ta det från början, bättre att rida ut stormen i detta livet.


Ta det lugnt ett tag, sov om du kan. Sök akuthjälp/bli inlagd. Ring  någon. Det är tufft när det känns som det gör, men det finns hjälp och lösningar.


Jag gick i över femton år med depression och sporadisk  ångest, självmordstankar osv. Testade olika medeciner, gick till terapeut utan resultat. Det som till slut hjälpte var att sluta äta vete och mjölk. De två grejjerna triggade min ångest otroligt. Nu har jag varit depressionsfri i ett par år. Så det finns lösningar, det gäller bara att hitta dem. Men för tillfället, bara lägg dig ner och ge upp ett tag, tills du tröttnar på det och börjar leva igen.


Anmäl
2013-10-31 22:11 #3 av: Freke

finns inget sätt...

För vem vill du ha minst smärta? Dom som du lämnar kvar??
Schysst av dig.. eller.
Dålig, enkel lösning... Varit där och tillbringade allt för lång tid att tänka på varför, istället för att tänka på hur kommer jag ur den spiralen..

det går, men visst kostar det på.. Energi och vilja...

Hälsn. Freke

Medarbetare på Beroenden.ifokus & Brott.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.