Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
02. Allmän psykiatri

Överfull ryggsäck + hypnos

2013-12-11 10:21 #0 av: Azeman86

Nu är det dags att sätta punkt för detta liv och skapa ett nytt liv, tömma ryggsäcken/bagaget som jag har fyllt på i många många många år. Men nu är den verkligen överfull, och jag är trött och stressad pga det - och ja, jag mår inte alls nå vidare bra psykiskt eller fysiskt pga det. Eftersom att man springer ifrån så att väskan inte ska tömmas och för att mitt förflutna inte ska komma ifatt mig. Men nu har jag funnit en plats där jag vill vara kvar, en plats vid en väldigt speciell person som verkligen vill hjälpa mig och finnas där för mig (som jag inte är van vid), en person som jag verkligen älskar och han verkligen verkligen älskar mig. Men min ryggsäck ger mig problem och vårt förhållandet problem, mitt förflutna jagar mig ständigt  och min själ gör ont och gråter. Ofta ångest, men jag har så svårt att få ur och tömma bagaget, jag vet inte ens vad det är. Det är så grötigt och jag behöver verkligen en rensning och kanske ta itu med det jag har sprungit ifrån. Det är hemskt hemskt mycket problem och saker o ting som man har stoppat in utan att bearbeta det. Det är saker och ting sen barnsben och jag är nu 27 år.

Vad kan man göra? Där jag bodde förut i Hälsingland kände jag att jag inte fick så mycket hjälp, inte tillräckligt. Men nu kanske jag kan få mera hjälp, här i Östergötland? Känner att jag behöver extra hjälp utav kanske någon specialist eller något. Mitt bagage är verkligen tung och jag behöver verkligen tömma den. Sätta punkt på detta liv och påbörja ett nytt liv, fylla med glädje istället för tråkiga saker.

Jag är också lite nyfiken på hypnos, hur funkar det? Funkar det verkligen?

Anmäl
2013-12-12 09:23 #1 av: [lolitakiller]

Vettefan om hypnos för att vara ärlig, men gå i terapi? går själv på DBT och det hjälper! annars KBT? 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.