13. Psykoser

Hur tar man sig ur sin schizofreni?

2014-03-09 21:56 #0 av: [HidingIsCold]

Jag drömde mardrömmar varje natt när jag var liten. Jag drömmer fortfarande mardrömmar varje natt. Jag har inga andra drömmar. Hade ångestsyndromet social fobi från 1-18 års ålder då jag tog mig ur den på egen hand och fick då i samma sekund psykos. Jag har alltid hållit saker för mig själv det har inte funnits något annat alternativ. Ingen annan visste om min sociala fobi och man gör allt för att dölja. Låg 4 månader på LPT och diagnostiserades med paranoid schizofreni. Nu är frågan, hur tar man sig ur sin schizofreni? Om problemen ligger i ens skalle finns också svaren där, det funkar inte att lägga sig i något yttre enligt mig. Psykiatrin är verkningslös för mig som schizofren.

Anmäl
2014-03-10 15:56 #1 av: Lia

Jag ser det som så att psykiatrikerna inte kommer med några yttre svar - de kommer bara med ett nytt sätt att hitta svaret man redan bär på. Det är ju lätt att bli låst i sitt eget sätt att tänka, och det kan vara bra att få se det ur ett annat perspektiv. Jag skulle ge det en chans om jag vore du. 

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2014-03-10 20:10 #2 av: [HidingIsCold]

Det låter vettigt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.