03. Allmän psykologi

Vill kunna hjälpa er som mår dåligt!

2014-08-07 00:11 #0 av: Fjärilen10

Hej!

Jag är en tjej på 14 år som driver en blogg som handlar om bland annat:

- min psykiska ohälsa

- mitt liv med min jobbiga uppväxt m.m

- vardag - fritid - foto

- och mycket mycket mer!

Jag startade bloggen för att framför allt skriva av mig men sedan tror jag att om fler skriver om sina psykiska problem så tror jag att fler och fler vågar berätta om sina. Jag vill att man ska veta att man inte är ensam i världen med att leva med en psykisk ohälsa, jag stöttar dem som vill och man får vara anonym om man vill.

Jag vill stötta er som mår dåligt, mår själv väldigt dåligt, vill ta hjälp av min erfarenhet för att ge er tips som har fungerat för mig!

Jag skulle bli jätte glad om ni gick in på min blogg någon gång ibland eller varje dag om ni vill, kommentarer uppskattas sjukt mkt! Ni får jätte gärna dela min blogg för jag vill att fler ska våga prata om sina problem, som sagt så kontakta mig på kik: malle9910 eller i kommentarerna om ni vill få kontakt med mig eller så.

Lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte!

Min blogg: http://alwaysmalin.blo.gg/

Vet inte vilken grupp jag skulle länka detta inlägg i..

Anmäl
2014-08-08 20:35 #1 av: Allt oviktigt

Vi är många med psykisk ohälsa som bloggar. Du kan alltid se till att din blogg hamnar på blogglistan på http://psykiatrin.blogg.se/ om du försöker få fler läsare

Anmäl
2014-08-30 21:14 #2 av: Fjärilen10

Tack för tipset, hur kommer man med där?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.