01. Akuta situationer

Går sönder

2014-09-10 20:50 #0 av: Evelina!

Är så ångestfylld just nu så ni anar inte. Har ångest för att jag äter alldeles för mycket (går på olanzapin och den blir man ju som bekant äckligt hungrig av), ångest för att jag därför gått upp massor i vikt senaste året, ångest för att jag är så dödligt trött hela tiden (äter maxdos av olanzapin och risperidon och det gör en verkligen groggy), ångest för att min pojkvän får ta hand om allt och ovanpå det en massa röster som trakasserar mig om hur dålig jag är. Får ångest för att kaninerna inte fått renstädat idag som jag hade tänkt och tycker därför att jag är världens sämsta djurägare. Finns det någon som vill prata lite skulle det underlätta, jag behöver lite perspektiv på lidande för att uppskatta det jag ändå har. 

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-09-10 20:54 #1 av: _Fisken

Trist att du ska må dåligt. Tur att du har en bra hobby o en partner som ställer upp. Kaninerna överlever nog en dag till utan att buren är städad. Ta hand om dig istället. Prio Ett.

Anmäl
2014-09-10 21:06 #2 av: [Yllhilda]

Dina kaniner mår säkert jättebra. GladHur är det med livet i övrigt? 

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl
2014-09-11 22:49 #3 av: Nicollan

Kram Hjärta

Anmäl
2014-09-14 13:01 #4 av: Evelina!

Tack alla ni som skrivit. Är bättre nu, och jag har bara en kaninbur kvar att städa (har bara tagit en vecka, suck), men är fortfarande både jättetrött och -hungrig. Skippade morgonmedicinen idag och dubblade mängden kaffe, så idag är det faktiskt lite bättre än det brukar (är inte så himla groggy och har kunnat städa hela fem burar idag). Imorgon ska jag till min läkare och förhoppningsvis hittar vi någon lösning.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.