04. Personliga berättelser

Bloggar ni?

2014-11-20 14:51 #0 av: suzylee

http://akutpsykbryt.blogg.se/

Jag har nyligen startat upp en blogg som kommer handla om min och andras psykiska ohälsa. Jag kommer vara anonym då jag är något paranoid men ändå vill dela med mig.

Så, är det någon av er andra som bloggar?

Anmäl
2014-11-21 10:53 #1 av: MalinVirvelvind

Hej!

Jag bloggar på

www.citronsocker.wordpress.com

Min blogg handlar om mina erfarenheter och tankar om psykisk ohälsa, men även om helt andra personliga saker. Glad

Jag har aldrig bloggat anonymt, men jag hade en låst blogg när jag mådde som sämst och verkligen behövde skriva av mig. Det hjälpte mig. Hoppas bloggandet kan hjälpa dig också. Regnbåge Blomma

Anmäl
2014-11-21 11:39 #2 av: suzylee

Ska kolla in din blogg. :) tack!

Min kommer nog också hamdla om diverse andra grejer men den är tänkt som en liten dagbok jag vill dela med mig av.

Anmäl
2014-11-26 21:44 #3 av: Allt oviktigt

Jag bloggar om allt som snurrar runt i huvudet.  http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/

Anmäl
2014-11-29 14:49 #4 av: Jetaime

Jag har en blogg, men den handlar mest om min hund och bilder, men ibland kommer det upp lite andra inlägg också, det är trots allt mina tankar oavsett. http://minaussiezuki.blogg.se

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!

Anmäl
2014-11-29 15:39 #5 av: [Misanthropist]

Jag bloggade i ungefär ett år efter att jag hade fått min bipolär-diagnos, men konstaterade att bloggandet blev ett tvångsbeteende som gjorde att jag mådde sämre.

Anmäl
2014-12-04 22:00 #6 av: Melod

Jag försökte blogga. Tycker inte om att känna att jag behöver skriva något "offentligt" även om det är anonymt. Samt att man gärna vill ha ett jämt flöde med nya inlägg men jag kände att jag bara blev "låst" på ett sätt. Haha..så tja..försökte var verbet. 

Anmäl
2014-12-09 16:12 #7 av: Disturbed-Angel

Jag började blogga för typ sex år sedan och för mig har bloggandet varit min räddning många gånger. Min blogg har varit en ventil där jag kunde ge utlopp för känslor och jag kunde även bearbeta mycket genom mitt skrivande. Något som jag funnit väldigt positivt är hur många som känt sig hjälpta av att läsa mina texter. 

Bloggandet har blivit en väldigt viktigt del av mitt liv och även om jag inte skriver lika mycket som jag gjort tidigare så skriver jag i alla fall ett par gånger i veckan om allt som händer i mitt liv och det handlar ofta om min problematik.
Sedan jag började blogga har jag diagnostiserats med Asperger, ADD, GAD, Panikångest, Atypisk depression och Multipel skleros så det är ju främst de diagnoserna som jag skrivit om, men jag har också skrivit en del om sorgen efter att min mamma dog och jag har också skrivit mycket om självskadebeteende. 

Jag har haft ett självskadebeteende i nästan hela mitt liv, men det är tack vara bloggen som jag tog mig ur självskadandet och jag har vart fri i långa perioder med bara ett par återfall när jag kraschat totalt i mitt mående. 

Så är det något som funderar på att börja blogga om psykisk ohälsa så rekommenderar jag det starkt så länge man skriver för sin egen skull och inte bara för andra. 

Ps: om ni vill läsa min blogg så finns den här: http://saramodigh.bloggplatsen.se/

Anmäl
2015-01-23 11:26 #8 av: rasmussonsara

Jag bloggar om hur livet som 18 år & brännskadad på 30% av kroppen är. Ett annorlunda tonårsliv. Vardag, tankar, intressen & allt däremellan!

http://nouw.com/rasmussonsara

Anmäl
2015-02-15 23:47 #9 av: indaa

Min blogg heter http://melindaemilia.se

Bloggar just nu on hur det är att vara inlagd på psykiatrisk nottagning.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.