04. Personliga berättelser

telepati

2015-06-23 18:45 #0 av: [kajmal"]1

telepati

Posted on

6

http://www.telepati.se/
för att förtydliga telepati är inte röster i huvudet. utan är en röst i det yttre rummet, som kommer in till en person, med tankevågor, jag kan avgöra om rösten kommer innefrån huset, vilket rum. röster utifrån, märks av att man märker av att rösten kommer från några hundra meter bort, det är ochså lätt att precisera väderstreck varifrån rösten kommer.
telepati. parapsykologiska fenomen. tankeläsning, tankeöverföring
www.telepati.se
min gräns går vid att precisera en röst 3-400 meter bort, men jag vet inte det egentliga avståndet, inom denna siffra går det att avgöra avståndet…………………

Anmäl
2015-06-23 19:49 #1 av: Maria

Ditt inlägg kanske passar bättre på oförklarade fenomen eller liknande sajter.

/Maria

 

Anmäl
2015-06-23 19:50 #2 av: [kajmal"]1

det kan finnas de som är berörda!

Anmäl
2015-06-23 19:53 #3 av: Maria

Hör man röster så tycker jag man ska söka vård i första hand.Skämtar

/Maria

 

Anmäl
2015-06-23 19:54 #4 av: [kajmal"]1

många människor hör röster ibland, även om de klassas fullt friska!

Anmäl
2015-06-23 19:55 #5 av: Maria

#4 Det är din tolkning.

/Maria

 

Anmäl
2015-06-23 20:07 #6 av: [kajmal"]1

läs forskarrapporter!

Anmäl
2015-06-23 22:33 #7 av: Maria

Du får gärna länka.

/Maria

 

Anmäl
2015-06-23 22:58 #8 av: Ebolaa

Eftersom jag studerar på högskola har jag också tillgång till en stor drös av västvärldens forskningsmaterial så jag kollade upp henne "bara för att". Den här kvinnan, Etzel Cardeña, har varit delaktig i forskningsartiklar inom psykologi om t. ex.  överlevare av tortyroffer, vilka personer som kan hamna i hypnos och i  någon form av evaluering av modeller när man "diagnostiserar" dissociation. Hon verkar vara väldigt intresserad och duktig på psykologi, hypnos, parapsykologi och spritualism, något som också fått ett väldigt uppsving inom psykologivärlden under de senaste åren. 

Jag tycker i varje fall att det är intressant. Så tack för tipset om författaren #0 kajmal",  ett fint bidrag  :)

Anmäl
2015-06-24 18:34 #9 av: lilliums

har en riktigt cool upplevelse utav telepati. jag och en vän satt och badade badkar trippade och vi satt bara och sa "aaa" "mm" "eller hur" i några minuter och så kollade vi på varandra och kom på att vi inte hade sagt någonting av det vi tänkte på förutom det vi svarade "aa" "mm"  " eller hur" så vi hade i princip svarat på varandras tankar. 

#3 Maria. jag har själv haft "psykos" och hört röster haft konstiga tankar och känslor osv. det som egentligen hände var att jag var närmare andligheten men kunde inte hantera den så jag blev påverkad av andras känslor och tankar. jag  sjukvården hjälpte inte mig ett piss fastän jag bad om hjälp i över ett år. dem skickade mig bara till olika läkare och psykologer och psykoterapeuter hela tiden och dem fick mig att framstå som något missfoster för att jag matchar en beskrivning på en påhittad diagnos. JAG lärde mig hantera min "psykos" och fick ingen hjälp av läkare och det är jag glad för, för hade dem gett mig mediciner hade det bara blockerat mina känslor helt och min spirituella del hade inte utvecklats. 

Anmäl
2015-06-24 19:23 #10 av: Maria

#9 Eftersom du anser att en psykos är ett påhittat tillstånd så har vi inte mycket att diskutera.

/Maria

 

Anmäl
2015-06-29 13:31 #11 av: Geru

Hmm. TS inlägg hör inte hemma på psykologi ifokus. Det finns inga bevisade tillfällen för telepati. Inte en enda studie som visar att det fungerar. 

Gå tillbaka till ditt psudo-vetenskapliga träsk, tack.

Hör du röster sök hjälp. Du kan ha hamnat, eller håller på att hamna i en psykos.

#8 Tror du på det själv?

Anmäl
2015-06-29 15:23 #12 av: Ebolaa

#12 Nope, det gör jag inte. Som du säger, så finns det inga bevis på att telepati existerar, däremot så finns det väl saker och ting som folk tror är telepati, precis som #9 upplevt.

Jag tror att folks intuition kan tolkas som telepati, att man kanske känner den andre personen väldigt bra och därav kan förstå varandra utan att något sägs eller görs. Eller så kan det kanske vara så att man är väldigt duktig på att läsa av andra människor, då kan man ju faktiskt påstå att du känner eller förstår en annan människa utan att något verbalt sagts .. Och angående #9 inlägg så är det enligt min mening inget tecken på telepati utan ett tecken på att de är i samma sinnestillstånd..

Men att ta bort detta inlägg för att det inte är en "sann" vetenskap tycker jag är fumligt, bara för att saker och ting inte har bevisats så betyder det inte att det faktiskt inte existerar. Hur många gånger har människans kunskaper satts på prov, och hur många gånger har inte hela vår världsbild förändrats av nya iakktagelser eller experiment. Med detta menar jag att det finns enormt mycket kunskap som vi inte ännu funnit, och vem vet; kanske ligger det mer i begreppet telepati än någon science fiction, som vi nu anser det som..

Anmäl
2015-06-30 01:27 #13 av: lilliums

#10,#11 maria. All Psykologi är inte baserad på vetenskaplig forskning heller. psykologi består för det mesta utav teorier. precis som telepati är. det har gjorts tester med tanke överförningar. länkar bra videos du kan kolla om det som inte är vetenskapligt bevisat eller går av bevisa "mörk materia", javascript:nicTemp(); .

Anmäl
2015-06-30 01:43 #14 av: lilliums

fast där har du ju egentligen ditt vetenskapliga bevis Skämtar

Anmäl
2015-06-30 10:56 #15 av: Geru

#12 Det kan jag förstå att det finns. Men det betyder ju bara att människor i sådant fall inte kan märka skillnad? Alltså blir det ju en avsaknad av självinsikt?

Ur ett vetenskapligt synfält, sure, men forumet är ju till för att hjälpa människor som mår dåligt och som behöver hjälp ofta. Jag skulle inte vilja att någon snubblar inte och får för sig att sin psykos är telepati...

#13 Nästan all psykologi är det. Problemet med psykologi är att det är svårt att bevisa teser, och dom tester man kan göra för det inte är speciellt humana.

Telepati är ingen vetenskaplig teori. Gravitation är en vetenskaplig teori. Evolution är en vetenskaplig teori. Om något räknas det som en tes. För att klassas som en teori så måste du ha ett hav av bevis för din tes, och den måste kunna kopplas ihop med andra vetenskapliga teorier, i och med att saker hör i hop, tro det eller ej.

Mörk materia är någonting vi faktiskt ser effekten av i universum. Vi vet inte vad mörk materia är för någonting, men vi vet att det finns någonting som lägger till mer massa på sina ställen, och det lämnar ett avtryck. Tesen kallar ju mörk materia då, fast av vad jag har förstått så finns det flera namn på det med.

Anmäl
2015-06-30 12:06 #16 av: lilliums

Kollade du på videon ?

Anmäl
2015-06-30 14:34 #17 av: Geru

#16 Japp. Han har bland annat fel med "Dom starka överlever". Det är inte den darwinanska läran. Sen pratar han om avlånga skallar.(Som är av mänsklig konstruktion. Människor har gjort sådana modifikationer på sig själv. Det går att göra på barn. Kinserna gjorde liknande saker med sina fötter.)

Det han inte säger passar in i evolutionsteorin passar utmärkt in i den. Det är bara han som inte förstår hur evolutionsteorin fungerar.

Sen pratar han om att en "avbild" av en insekt skulle vara någonting konstigt för att den inte ser ut så som en vanlig insekt gör. Puckat.

Sen orkade jag inte mer. Var det någon slutkläm på psudeo-vetenskapen?

Anmäl
2015-06-30 15:41 #18 av: lilliums

Tycker du ska kolla igenom hans videos iallafall där han pratar om energier och testerna som gjorts för tanke överföring där de bevisats fungera på flera kilometers avstånd. Han ger också ut käll anvisningar. Det var egentligen det jag ville visa och inte de med huvudena osv.

Anmäl
2015-06-30 20:52 #19 av: Geru

#18 Det spelar egentligen inte roll vad han säger efter det där som jag påpekade. Han har inte ens grundläggande förståelse för vetenskap. Han gör inte vetenskap på rätt vis heller, och därför så spelar det som sagt ingen roll.

Jag ser inga källanvisningar i den där filmen som du länkade.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.