09. Depression/Ångest

Voxra någon?

2015-07-19 19:22 #0 av: MissFlisan

Jag började med antidepp medicinen voxra i påskas, den har hjälpt mig jätte mkt! Men den senaste tiden har jar börjat tappa effekt av den och jag tappar dessutom massa hår. Jag vägde mig dessutom här om dagen och jag har gått ner massor i vikt på korttid utan att jag ätit mindre, snarare mer....jag vet att man kan gå ner i vikt av voxra eftersom man kan tappa aptiten, men Jag äter ju mer än vanligt...så vet någon om min vikt nedgång kan ha med medicinen att göra ändå?

Anmäl
2015-07-20 17:06 #1 av: Hera

Du måste gå till en läkare eftersom du gått ned i vikt trots att du äter.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-07-28 20:47 #2 av: Allt oviktigt

Jag gick ner i vikt när jag tog voxra fast jag åt som jag alltid gjort. När jag sedan slutade med voxra dök kg upp igen.

Låter dock inte bra att du tappar hår så du bör nog kolla med läkare

Anmäl
2015-08-11 16:42 #3 av: MissFlisan

#2 okej, då kan de ha med medicinen att göra ändå då... När jag ringde min SSK så sa hon att "vissa mediciner går man ner av även om man äter som förut. " men hon sa inte att voxra var just en sån medicin...men vad skönt då är det inte bara jag...problemet är dock att jag tror inte medicinen hjälper när jag väger för lite, som Jag fortfarande gör. Dessutom så är det svårt när man som jag är rädd för vikt upp gång särskilt nu när jag vant mig vid att väga mindre...jag får försöka lösa en ekvationen.. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.