Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
09. Depression/Ångest

Finns det något sätt att bli döende?

2015-09-30 22:11 #0 av: AnonymBert

Jag är lite av ett psykfall, vilket många som följt mig vet om.

Men jag har tänkt på något mycket... Kan man göra sig själv döende? Typ, ta någon medicin för att få någon sjukdom som tar död på dig efter något år eller så?

Anmäl
2015-09-30 22:22 #1 av: Lotoz

Har ingen koll på hemmet du bor på hur du igentligen mår och känner?

Anmäl
2015-09-30 22:28 #2 av: AnonymBert

Nepp. Har inte sovit mer en 3 timmar på en vecka, ätit på väldigt länge osvosv.

Bryter ner ständigt, men dom bryr sig inte

Anmäl
2015-09-30 22:29 #3 av: Lotoz

Vart bor du, namn på hemmet? 

Anmäl
2015-09-30 22:47 #4 av: AnonymBert

Tänker tyvärr inte ge ut namnet på stället eftersom jag inte har lust för att gå igenom en utredning eller vafan som kommer hända. Att dom skiter i mig är mitt problem, ville bara veta hur man kan framkalla sjukdomar.

Anmäl
2015-09-30 23:09 #5 av: Lotoz

Jag bollar över frågan till någon annan då jag inte är specialiserad på ämnet

Anmäl
2015-10-01 12:01 #6 av: Ebolaa

Ja, Anonymbert det finns det absolut... Men måste säga att du just nu inte tänker riktigt klart, du är självmordbenägen igen nu med andra ord? :/ 

Alltså, tycker det är helt förj*vligt att du ska bli så jäkla oförståndigt bemött. Men jo, tyvärr är det så att om man är väldigt "hysterisk" eller har svårt att få social kontakt så blir man dåligt bemött av personer som är dåliga på sitt jobb. Sen finns de dom som helt enkelt inte vet vad du ska må bättre av, de orkar inte lägga ner sitt engagemang osv..

TYVÄRR är det du som i slutändan mår så jäkla illa av allt så att du inte ser någon utväg i det hela, och det är så fruktansvärt tragiskt att en person som är i 15 års ålder vill dö för att den inte får sina behov bemötta.. FY VALE!!!

Men snälla anonymbert, tänk efter nu, jag vet att ditt liv kanske ser något meningslöst ut ifrån ditt perspektiv, men du är snart fri från detta och kan göra i princip vad du vill när du är 18. Då kan du fast flytta någonstans med dina djur och vara långt ifrån de människor som gjort dig illa..

När du har det såhär skit så måste du försöka distrahera dig med positiva ideér där du i varje fall i din fantasi kan fly från din ångest och din tillvaro. Ingen vinner på ett dödsfall, snälla ta kontakt med en juiridisk person som ett personligt ombud eller en barnombudsman eller något liknande, du måste testa alla utvägar innan du ger upp.. Snälla, ge inte upp kära du!!! 

Anmäl
2015-10-01 12:13 #7 av: Geru

Bert, gå igenom alla punkterna på listan som är på bilden, okej? :)

http://i.imgur.com/LxVisYT.jpg

Samla ihop dig. Man tänker aldrig klart när man mår dåligt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.