09. Depression/Ångest

Är jag sjuk igen?

2015-10-26 13:28 #0 av: NatureCraft

Hej.. Sist var jag sjuk i april tills juli, Blev inlagd i Juli. Nu börjar jag gråta varenda dag pga min pappa och hur jag mår.. Gråter max 5 gånger varje dag och skär mig hela tiden... Är beroende och har testat att bränna min arm. Idag när jag vaknade så skulle jag ur sängen men fick massa tankar " Lägg dig i sängen igen ! Lägg dig, lägg dig! " Har ni fått uppleva att ni är sjukt trötta att ni kan dö för sömn men ni kan inte somna? Så har jag känt mig hela tiden nu! Har inte kunnat svälja något ordentligt pga min hals trycks innåt känns de som. Vill inte umgås med vänner eller familj, Vill inte ens krama någon.. Är alltid irriterad och arg och vill vara ensam hela tiden. Bråkar och skriker mycket i skolan med... Så vad tror ni?

Anmäl
2015-10-26 17:36 #1 av: monstermash

"Gråter max 5 gånger varje dag och skär mig hela tiden... Är beroende och har testat att bränna min arm."

"Vill inte umgås med vänner eller familj, Vill inte ens krama någon.. Är alltid irriterad och arg och vill vara ensam hela tiden. Bråkar och skriker mycket i skolan med..."

Om du läste någon annan skriva så, hade du kunnat svara något annat än ja på din fråga? Så, ja, jag skulle säga att du är dålig igen och genast bör ta tag i det. Prata med kurator eller personen du pratade med när det var dåligt i våras, igen. 

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2015-10-26 20:05 #2 av: Intefulltnormal

Jag skulle säga att du är dålig igen och tycker verkligen du ska ta och kontakta en kurator/psykolog. Går du till någon terapeut eller liknande nu?

Anmäl
2015-11-10 01:41 #3 av: EPMSS

Har du svårt att andas som kommer som attacker? Lider själv av stor panikångest men går hos psykolog. Gå inte tänk på att lägg dig igen, dagen väntar skäm bort dig med glass och bio. Vi alla måste upp och ta itu med dagen, göra saker som behövs göras, skaffa hobbys som t.ex måla, skriv, skådespel, film, spela spel och ect. Sluta att bränna dig, de svider mer i framtiden.. gör saker som har alltid fått dig att tänka på annat och må bra, bli inspirerad av internet, böcker och verkligheten. Eventuellt få hjälp. Ha de bra och ta hand om dig nu!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.