11. Neuropsykiatriskt

Orkar inte kämpa längre!

2016-07-17 00:26 #0 av: Goagubben94

Jag orkar inte kämpa längre! Jag lider av en intellektueil funktionsvariation som innefattar inlärningssvårigheter och en autism, sen har jag även koncentrations- och skrivsvårigheter vilket gör att det blir ännu tuffare, vilket gör att jag måste kämpa för saker och ting, vilket jag insett att jag inte längre vill, vill inte kämpa för då känns allt lättare, kan någon tipsa om hur man lättare lär sig saker o ting?

Anmäl
2016-07-17 00:30 #1 av: Aleya

Kan du inte få typ talband eller vad det heter? Alltså att det du ska lära dig är inläst redan. Tänkte att du kanske har lättare att minnas saker om du slipper lägga ner kraft och energi på att sitta och läsa och komma ihåg allt

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-07-17 00:39 #2 av: Goagubben94

Jag kan kolla med skolan eller på biblioteket om de har det, men jag minns saker då och då, jo precis det stämmer men problemet är att jag måste kämpa otroligt mycket i skolan och även hemma

Sen lider jag även av tics vilket gör att jag tappar ännu mera energi och ork, sen så vill jag även plugga gymnasiekompetens, måste plugga matte och engelska först sen SO o svenska, vill plugga direkt på grundskole9an alltihop så jag sen kan hoppa över direkt till gymnasienivå, kan man göra så på komvux?

Anmäl
2016-07-17 00:42 #3 av: Aleya

#2 var så längesen jag gick i skolan så fråga en syo

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.