Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
03. Allmän psykologi

Psykopat?!

2017-05-28 09:24 #0 av: Emiliia

Jag måste bara berätta det här för någon... Jag känner mig som en psykopat och har gjort olika tester som säger att jag har psykopatiska drag... testet jag gjorde var vetenskaplikt. Jag har en ganska grov humor men jag är ingen djurplågare om någon tror det. Ibland känns det som mina vänner bara är med mig för att dom är "rädda" att jag ska bli ledsen om dom inte vill vara med mig... Finns det någon annan som har känt sig så här??

Anmäl
2017-05-28 12:53 #1 av: OnlineCores

Jag tror att de flesta har varit oroliga över vem man ska bli som vuxen under tonåren, och jämfört sig med eventuella personlighetstyper- och identiteter. De flesta skulle nog vilja få ett perfekt svar- eller bekräftelse på ett test. Men det är högst osannolikt att få 100% perfekt. Är det här något som tynger dig?

Anmäl
2017-05-28 16:00 #2 av: Emiliia

Jo det är sen sak som känns ganska jobbig

Anmäl
2017-05-28 17:40 #3 av: OnlineCores

Du är den du är, och en stor del av en persons personlighet är hur villig man är på att vara ärlig med sig själv, och ha förmåga att reflektera över sitt egna beteende ur en moralisk synvinkel. Jag tror många blandar ihop beteende och personlighet.

Att du har ganska grov humor, är mera ett beteende än en personlighet. Visst kan det ligga aggression bakom det, och då är det din uppgift att reda ut varför. Mycket handlar om moraliskt ansvar, och du kan välja att ha grov humor för att trycka ner andra, eller undanhålla något som får dig att må dåligt. Jag är för: att man ständigt försöker bättra sig emotionellt och socialt hela livet, för jag tror att man vinner på det i längden. Prata gärna med någon nära om det här, och låt dem vägleda dig lite genom din oro. 1177 är ett ställe dit du kan ringa och prata om din oro.


Anmäl
2017-06-01 14:06 #4 av: Hera

Vad är det som får dig att känna dig som en psykopat? Du har inte tagit upp det.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-06-04 22:11 #5 av: Shinrin

Jag tänker bara tipsa om att ta det lugnt, andas, och fundera inte på detta alltför mycket. Det kan vara lätt hänt att saker och ting cirkulerar i huvudet väldigt mycket och det i sin tur kan göra att man känner sig nedstämd och kanske till och med ledsen. Försök att ha positiva tankar, uppskatta de små detaljerna i vardagen som lätt kan förbigå en. Sommaren är här och nu kan man gå utomhus utan  att ha hundra lager ytterkläder på sig.Tummen upp Kanske pyssla lite på tomten om du har en, var barfota i gräset och ge humlor och bin vatten på de varma dagarna. Typ såhär:


Cykla till olika ställen, ta med fika... Gör roligheter och så kanske du inte behöver fundera mer kring detta till och med. :)

Med din osäkerhet mot dina vänner så tänker jag att du kanske kan fråga dem? Så får du ett svar och slipper känna "tänk om.."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.