02. Allmän psykiatri

Psykmottagning i nordvästra skåne

2018-02-02 21:40 #0 av: IceTee

Har flyttat från Halmstad till Höganäs (men hoppas på att hitta lägenhet i Helsingborg snart), och behöver byta mottagning för att slippa resa osv. Just nu går jag inte i någon speciell behandling där eftersom jag behövt annan behandling i Malmö (som nu är avslutad och jag är friskförklarad från det)

Har ni tips på någon psykmottagning i nordvästra skåne som ni hört gott om, eller som ni själva tycker är bra? Jag är kluven till vuxenpsyk eftersom de brukar vara överbelastade och ha långa väntetider. Vill att mottagningen är med i fria vårdvalet så att frikortet gäller, men annars har jag inga andra krav mer än att de har läkare då jag har mediciner som behöver skrivas ut

Hoppas att det är okej att be om tips på mottagning? Jag läste reglerna och uppfattade inte det som att det var förbjudet. Om det av någon anledning är jobbigt att skriva ut här är det helt ok att skicka ett pm

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl
2018-02-03 06:07 #1 av: Emo

Kontakta den eller de läkare, som du känner förtroende för och be dem rekommendera någon på din nya hemort. Det är ju så viktigt med rätt kompetens.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2018-02-05 17:32 #2 av: IceTee

#1

Har faktiskt inte hunnit byta läkarmottagning heller, så jag känner liksom inte till några läkare här i närheten heller (jag har lite svårt att ta tag i saker som kräver telefonsamtal)

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl
2018-02-20 11:19 #3 av: Farwuq

Titta här om det finns något som kan tänkas att passa.

https://vard.skane.se/psykiatri-skane/

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl
2018-05-08 23:41 #4 av: IceTee

#3 får kolla där, tack!

(Har uppenbarligen inte varit så aktiv på iFokus på ett tag, därav sent svar)

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.