22. Stödorganisationer

Maskrosbarn

2018-02-07 01:58 #0 av: eirwen

Hej alla!
Jag är medarbetare här på psykologi ifokus och går första terminen på Socionomprogrammet i Stockholm och idag hade vi en föreläsning med Maskrosbarn. Maskrosbarn är en organisation för barn och ungdomar som har föräldrar som missbrukar eller mår psykiskt dåligt. Efter föreläsningen så kände jag att jag ville lägga in ett inlägg här till er för att informera och kanske påminna (ni som redan vet om Maskrosbarn), att det finns stöd till er.

På hemsidan finns en chatt som är öppen söndagar till torsdagar klockan 20-22, här finns vuxna Maskrosbarn att prata med och även få hjälp med andra stödinsatser. Man kan vara helt anonym.
De har även en ungdomsgård i Göteborg och Stockholm som är öppen på torsdagar för er mellan 13-19 år. Ni behöver inte boka tid utan kan gå dit för att ta en paus ifrån hemmet, träffa andra Maskrosbarn och få stödsamtal.

Det finns flera olika sorters stöd som jag inte nämnt här, nedan kommer en länk till deras hemsida där chatten och mer infomation finns.

Om ni har någon fråga till mig så är det bara att skicka ett meddelande till mig så ska jag försöka hjälpa och svara så gott jag kan.

http://www.maskrosbarn.org

Ta hand om er! :)

Värd för https://socialtarbete.fria.ifokus.se och medarbetare på Psykologi ifokus.

Anmäl
2018-02-07 10:31 #1 av: vallhund

Du få gärna publicera inlägget på https://beroenden.ifokus.se/

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2018-02-07 11:55 #2 av: eirwen

#1 Absolut! Fixar det nu.

Värd för https://socialtarbete.fria.ifokus.se och medarbetare på Psykologi ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.