01. Akuta situationer

Borderline.Hur fan ska man orka.

2018-02-09 11:19 #0 av: Emi74

Jag vet inte hur jag ska orka.Känner mig helt slut och matt.Har också förstört det bästa jag haft.När det kommer till relationer.Vi var tillsammans i 4 år.Jag totalt raserade det.En så fin människa som bara ville mig väl.Stötte bort.Men ha den här jävla bergodalbanan inom sig.Är hemskt.Gör så förbannat ont.Fick min diagnos sent i livet.Men efter det har jag verkligen försökt få hjälp.Tyärr så har det inte blivit så.För det har vid varje tillfälle alltid varit något.De har glömt.Sett fel i kalender.Slutat utan och meddelat mig.Bollats runt i 10 år.Hoppas ändå på hjälp.Har en son.Måste göra detta för mig själv och min son.Mitt liv är destruktivt.Vad har ni vänt er?Som går igenom samma sak?Min mage vänder sig ut och in.Har alla jävla kännslor samtidigt.Hjälp.

Anmäl
2018-02-09 14:04 #1 av: vallhund

Har du tittat runt på https://borderline.ifokus.se/ ?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2018-04-01 09:59 #3 av: Farwuq

TS lyssna på Vallhund, det finns alltid hjälp att få.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.