34. Utanför ämnet

gillar han inte mig? dejt.

2018-02-24 13:58 #0 av: [heybarb]

träffade en kille på en dejt, efter vart ensam så länge klickade vi väl.jag är 25 och han är 26 vi är liknande åldrar o har liknande intressen.

inte innan velat gå på en annan dejt när jag förut träffat folk man känner liksom de bara inte kommer gå personlighetsmässigt.. men eftersom det kändes så bra nu, så blev det så att jag vart ganska flörtig. och undrar lite för är inte så bra på detta, de upplevs inte så bra om man är för på eller hur? men jag vill vara ärlig med hur jag känner.. känner inte jag får så mycket respons på det vilket killar brukar va bra med, å andra sidan har han aldrig vart sån sen vi börja skriva. Men vill inte va på om han inte känner samma. Frågade han, och han sa de var ok att flörta o sånt o visst, om han inte alls var intresserad hade han väk bara försvunnit? ingen aning! vill inte slösa min tid bara.. vet ingen här kan svara, hur hade ni gjort? jag vill be om en andra dejt men fegar lite.

Anmäl
2018-02-24 14:19 #1 av: vallhund

Prova att fråga inne på https://relationer.ifokus.se/

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.