06. Behandling/Medicin

Overklighetskänslor

2019-11-21 16:24 #0 av: inoperative

Hej,
Jag har så långt jag kan minnas inte känt mig levande, det känns liksom som att jag är i en bubbla och världen utanför. Det sista minnet jag har är att jag är i en husbil med orange pyjamas, bilden är stark men jag minns inga händelser. På dagis säger jag sedan att jag är kvar i husbilen och att allt det här är en dröm, och jag väntar på att mamma ska väcka mig.
När jag var yngre kunde vissa låtar eller stunder "ta mig tillbaka till liv" men sällan nu när jag är äldre. Jag undrar om det är någon som upplevt samma sak, och om ni fått hjälp? Jag har träffat många olika samtalskontakter och psykologer genom åren men aldrig fått gehör för just den här biten.

Anmäl
2019-11-25 10:40 #1 av: vallhund

Sök vård.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2019-12-03 09:27 #2 av: QASIK

När man är utbränd kan man uppleva att man är lite på sidan av världen och som i en "bubbla". Jag tycker att det är jättebra söker hjälp. Äter du några mediciner? Ibland kan medicinkombinationer ställa till det också och många läkare kollar inte alltid kompatibiliteten mediciner emellan.  

Medarbetare på Personlig Utveckling
"Det krävs en hel limpa av mindervärdighetskomplex för att få ihop till en ansenlig smula Storhetsvansinne"
~Sandlådefilosofen~


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.