Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

01. Akuta situationer 02. Allmän psykiatri 03. Allmän psykologi 04. Personliga berättelser 05. Anhöriga 06. Behandling/Medicin 07. Beroende 08. Bipolär sjukdom/Manodepression 09. Depression/Ångest 10. Kronisk smärta påverkar själen 11. Neuropsykiatriskt 12. Personlighetsstörningar 13. Psykoser 14. Schizofreni 15. Stress/Tvångstankar 16. Sömnproblem 17. Tvångsvård/Rättsligt 18. Ätstörningar 20. Dagens fråga 21. Självtester 22. Stödorganisationer 23. Tänkvärt 24. Undersökningar 30. Bok/Filmtips 31. I Media 32. Positiva/Negativa 33. Skratta är nyttigt 34. Utanför ämnet 35. Om sajten/Om iFokus
34. Utanför ämnet

bra men ändå inte...(svammel)

2009-08-14 00:06 #0 av: Bromelia

allt känns helt uppochner. har de senaste dagarna kännt att jag egentligen har mått ganska bra. jag har orkat måla, kommit på nya ideer för målningen, gjort lite hushålls sysslor och tom träffat lite folk. men så ibland så kommer det ett...ja.. vi kan kalla det anfall som kanske varar mellan 10 min och en timme då jag får ont i magen, hyperventilerar. vill gråta, vill att alla människor bara ska försvinna och låta mig vara, inte prata med mig inte finnas där. sen efter en stund så bara försvinner det och allt känns helt normalt.

jag har varit nere i en svacka ett tag nu och allt är bara som en berochdalbana... förut så har jag kännt det som att jag absolut inte under några som helst omständigheter har velat vara ensam men nu vill jag bara vara ifred fast ändå inte... jag vet inte känner mig så förvirrad.

satt idag, samtidigt som jag målade, och tittade på en dokumentär om micke ljungberg, ni vet brottaren. och blev då påmind om en "kompis" som tog livet av sig för ca 7 år sedan. vi kännde egentligen inte varandra särskilt väl men idag var första gången jag tänkte på honom sedan det hände vilket var så typiskt eftersom jag skulle gå ut och äta middag med en bekant tidigare ikväll så hela kvällen kändes bara konstig och krystad, maten var dock god.

jag kan inte samla mina tankar, de är "all over the place" sedan helt plötsligt så är allt som vanligt gah blir galen snart!

Anmäl
2009-08-14 02:15 #1 av: Citronmeliss

Ja du Bromelia, det är inte lätt alla gånger!Tyst

Du är ostabil för tillfället och då kan man reagera helt oförutsägbart, det bara är så!

Tråkigt att du nästan fick din "utekväll" med din bekant förstörd, det är väl typiskt!

Tur att maten smakade, trots allt!

Får man kanske fråga vad som serverades?Flört

 

Anmäl
2009-08-14 21:09 #2 av: Bromelia

Förrätt= vitlöksbröd med aioli

Varmrätt= Black and white

Efterrätt= kladdkaka med grädde

Det var riktigt riktigt gott. men i vanlig ordning så fick jag magkatarr anfall på natten men det var det värt Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.