Etikettberoende
Läst 1554 ggr
psychotic
2016-09-18, 21:38

Hjälp vad händer med mig??

Ska göra detta kort som möjligt Kort info: har haft svår svår depression sen jag va 10 år och ledde till ännu svårare till självmordsförsök, självmordstankar, självskadebeteende när jag va 14 & inlagd i juni 2015 hade ingen bra barndom, knarkar pappa som brydde sig aldrig, misshandlad av mamma, psykiskt sjuk mamma men som e frisk idag, är inte uppväxt med trygghet, självkänsla, vänner & kärlek. Alla var emot mig och hatade mig o blabla.. Iaf nu är jag inte diagnoserad med depression (även om jag tror jag har de) men är diagnoserad me ångest. Dem gör ADHD utredning på mig just nu. MEN nu kommer nått jag behöver svar på.. Har börjat på äckligt stor uppmärksamhetsproblem, jag MÅSTE ha uppmärksamhet speciellt av min pojkvän, hatar när min bästa vän får uppmärksamhet av hans vänner eller han, vill få alla komplimanger, ögon på mig osv. Har också aggressionsproblem, humörsvängningar som e starka. Men den har blivit värre nu (uppmärksamheten) jag har börjat skada mig för att få uppmärksamhet, inte såhär jag skär mig o alla ska veta jag mår dåligt o jag ska få support nej inte så. Jag slår mina ben och armar och slår mitt huvud på väggen för att få blåmärke o att min pojkvän o hans vänner ska säga va har hänt så ska jag skylla på karaten som jag går på. Nu har jag börjat skära mitt ansikte och är beroende, kan inte sluta. Om dom frågar så kommer jag skylla på min kanin och när jag får uppmärksamhet så är jag mätt men om jag ej får någon så är jag som att jag svälter och är desperat efter mat. Men jag är inte sjuk! sen är jag mest arg och ledsen än glad, har också blivit beroende av kärlek för har nästan aldrig känt de i mitt liv o de gör mig galen älskar den känslan o behöver mer o mer o mer av den från min kille o de gör så jag behöver mer uppmärksamhet, har aldrig vart så galen i en kille innan. Han vet hur mitt liv har vart o vi har vart ihop i 6 månader men jag kan inte sluta detta me att skada mig, vill ha anti depressiv tabletter som innan vet ej varför men e sugen På dem… Är förvirrad och vilse vet ej vad som händer med mig?? Vet någon vad som händer o vad jag ska göra? Tack!! (PS har börjat förlorat förmågan att förstå vad som är rätt och fel och börjar se att det är ingen fara med att bryta lagen t.ex. Om någon hade bjudit mig på nån drog skulle lätt ta den ) är 15 år och tjej (glömde skriva)

ThatCuteThingie
2016-11-19, 23:46
#1

hej jag känner igen mig själv på många av dom delarna i din text och ville bara säga du är inte ensam du är inte sjuk ! jag förstår att du mår dåligt och jag ville bara säga att du måste börja tro på dig själv! du är troligtvis arg för att du har byggt upp som en mur för att skydda dig själv. istället för att skada dig själv för uppmärksamhet försök använda den energin och den ambition du verkar ha på något så som städa eller vad som hällst som kan få dig att spendera energi och tid på något som verkar "bra " folk kommer att märka det också! eller när du känner för att dra fram rakbladet ta då en penna istället och måla något på dig själv ! det kommer minska stressen och det kommer vara något folk ser det också !istället för att söka uppmärksamhet som att någon tycker synd om dig försök omvandla det till att du vill ha något bra. gillar du laga mat ? laga mat till din pojkvän jag lovar att han kommer ge dig så mycket kärlek för det även om maten inte skulle vara på resturang nivå det är alltid tanken som räknas så försök hålla tanken på det rätta stället har du svårt för att se vad som är rätt så tänk på den vettigaste människan i ditt liv och tänk vad hade denna människa gjort ? jag vet inte om detta kommer hjälpa dig men jag hoppas det och många varma kärleksfulla kramar till dig du är stark <3

iskogen
2016-11-20, 13:52
#2

Hatar själv att få såna svar men du måste prata med någon. Gå/ring till BUP, de verkar bäst. Prata med en psykolog (alla psykologer är inte skit men jag vet att man inte vill), hon/han kommer dessutom skriva ut tabletter till dig om de bedömer det lämpligt vilket det mycket väl kan vara. Snälla snälla ta kontakt med någon innan det blir värre! Jag ber dig!!

Upp till toppen